Yoon Restaurant Episode 9

By | April 14, 2017

Yoon Restaurant

Details
Title : Yoon Restaurant / 윤식당
Director : Na Yeong-seok
Episode :
Genre : Reality Show
Network : tvN
Airtime : Friday at 21:45
Broadcast Period : March 24, 2017

Plot
‘Youn’s Kitchen’ is a new travel and food variety show produced by Na Young Suk PD, the mastermind behind hit shows like ‘Three Meals a Day’, ‘Grandpas Over Flowers’, ‘New Journey to the West’, and more. The show features a cast of actors and actresses traveling to Bali, Indonesia to open up a small, Korean restaurant.

The owner and chef at ‘Youn’s Kitchen’ is veteran actress Yoon Yeo Jung, while actress Jung Yoo Mi will be acting as her right hand. Veteran actor Shin Goo and actor Lee Seo Jin will be acting as the restaurant’s servers with Lee Seo Jin also in charge of the restaurant’s accounting.

Cast
Lee Seo-jink
Yoon Yeo-jeong
Jung Yoo-mi
Shin Goo

Download Yoon Restaurant

Episode 1
540p: SolidFiles | UppIT | Uptobox | Userscloud | Openload | Google Drive

Episode 2
540p: SolidFiles | UppIT | Uptobox | Userscloud | Openload | Google Drive

Episode 3
540p: SolidFiles | UppIT | Uptobox | Userscloud | Openload | Google Drive

Episode 4
540p: SolidFiles | UppIT | Uptobox | Userscloud | Openload | Google Drive

Episode 5
540p: SolidFiles | UppIT | Uptobox | Userscloud | Openload | Google Drive

Episode 6
540p: SolidFiles | UppIT | Uptobox | Userscloud | Openload | Google Drive

Episode 7
540p: SolidFiles | UppIT | Uptobox | Userscloud | Openload | Google Drive

Episode 8
540p: SolidFiles | UppIT | Uptobox | Userscloud | Openload | Google Drive

Episode 9 END
540p: SolidFiles | UppIT | Uptobox | Userscloud | Openload | Google Drive

*NOTE: Tidak ada Subtitle/No Subtitle

Sebagian drama korea yang di hapus di situs ini di pindahkan ke situs DRAMAKOREAINDO.INFO.
DRAMAKOREAINDO.INFO
DOWNLOAD DRAMA ANDANTE, JUGGLERS, BLACK KNIGHT, KLIK LINK DIBAWAH
DOWNLOAD DRAMA ANDANTE
DOWNLOAD DOWNLOAD DRAMA JUGGLERS
DOWNLOAD DRAMA BLACK KNIGHT

21 thoughts on “Yoon Restaurant Episode 9

    1. dramakoreaindo Post author

      Gak ada kayanya chingu, soalnya gk ada yg terjemahin ke indo

      Reply
  1. Risky

    Pingin bgt nonton variety ini min,syutingnya di bali lagi….tapi subtitle english nya aja blom ada???

    Reply
  2. peaceminusone0405

    ini udah ada sub nya ya? kok pas subtitle gak bisa diklik min?

    Reply
    1. dramakoreaindo Post author

      engga ada yg bkin subnya chingu jdi engga ada

      Reply
    1. dramakoreaindo Post author

      coba cari aja d subscene ada atau gak

      Reply
    1. dramakoreaindo Post author

      klo gk ada , berarti emang gk ada yg bkin subnya. apalg acara ini gk tayang d VIU/dramafever

      Reply
      1. peaceminusone0405

        tapi acara ini tayang di tribe min, sub indonesia

        Reply
  3. Sekki

    Min, ini eps 7 sama 8 nya ga ada? Upload dong min.. Ni klo acaranya Na PD mah emg bikin nagih.. Td nya mau ntn eps 1 ato 2, tp malah keterusan. haha, tlg ya miinn..

    Reply
    1. dramakoreaindo Post author

      episode 8 jumat depan. episode 7 baru mau di upload td mimin ada kerjaan ini baru pulang dan bru bs aupdate drama dan kshow lg

      Reply
  4. nodnt

    ini judulnya salah min
    harusnya gak perlu ada embel2 sub ind nya
    pengen banyak yg nge klik ya?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *